Holt blob

Fassaadi, rõdude ning panduse renoveerimine.

Hanke ID: #31585 Kasutaja ID: #4451
Pakkumise esitamine kuni 09.06.2023
Võitja valimine kuni 14.06.2023

Hanke ülevaade

Töö sisu:

Fassaadipuhastus lahtisest dekoratiivkrohvist ja pesu spetsiaalse süvapuhastusvahendiga - 880 m2. See töö hõlmab fassaadi süvapuhastust, et eemaldada lahti olev dekoratiivkrohv ja muu mustus.

Fassaadi kohtparandused, armeerimine, kruntimine koos aknapaledega - 880 m2. See protsess hõlmab fassaadi parandamist, tugevdamist ja kruntimist, mis hõlmab ka aknapalede töötlemist.

Silikoonkrohvi 1,5mm, toon valge - 880 m2. Fassaadile kantakse 1,5mm paksune kiht valget silikoonkrohvi.

Sokli puhastamine, lahtise värvi, krohvi ja võrgu eemaldamine, osaline isolatsioonimaterjali paigaldamine, armeerimine võrguga, hüdroisolatsiooni paigaldamine, krohvimine jm - 116 m2. See hõlmab sokli puhastamist ja ettevalmistamist, sealhulgas lahtise värvi ja krohvi eemaldamist ning vajalike armeerimis- ja hüdroisolatsioonitööde teostamist.

PVC sokliprofiili paigaldamine jm - 116 m2. Selle töö raames paigaldatakse PVC sokliprofiil.

Olemasolevate rõdupiirde puitosa ja terassilaudade demonteerimine - 26 komplekti. See tähendab olemasolevate puitdetailide ja terassilaudade eemaldamist rõdudelt.

Rõdu metallkonstruktsioonide puhastamine, katmine korrosioonitõrje vahendiga ja värvimine - 1 komplekt. See töö hõlmab rõdu metallkonstruktsioonide puhastamist, korrosioonikaitse rakendamist ja konstruktsioonide värvimist.

Rõdude põrandatele uue terassilaua paigaldamine - 6 komplekti. See töö hõlmab uue terassilaua paigaldamist rõdude põrandatele.

Uute puidust rõdupiirete paigaldmaine koos terrassi käsipuudega - 6 komplekti. Selles töös paigaldatakse uued puidust rõdupiirded ja terrassi käsipuud.

I korruse vajunud rõdude lammutamine koos prügiveo ja utiliseerimisega - 6 komplekti. See töö hõlmab esimese korruse vajunud rõdude demonteerimist, prügi äravedu ja utiliseerimist.

I korruse aluse ehitamine ja betoonrõdude valu koos raketise ehitamisega - 6 komplekti. See töö hõlmab alusstruktuuri ehitamist esimese korruse rõdudele ja uute betoonrõdude valamist koos raketise ehitamisega.

Akende, rõdude kiledega katmine - 1 komplekt. See protsess hõlmab akende ja rõdude kaitsmist kilega.

Haljastuse taastamine - 1 komplekt. Pärast tööde lõppu taastatakse kinnistu haljastus.

Terve fassaadi armeerimine koos võrguga - 880 m2. See töö hõlmab kogu fassaadi tugevdamist, kasutades armeerimisvõrku.

Vana panduse lammutamine, hüdroisolatsiooni paigaldamine (h~100-150mm), uue betoonpanduse valamine jm - 72 m2. See töö hõlmab vana panduse demonteerimist, hüdroisolatsioonikihi paigaldamist ja uue betoonpanduse valamist.

Metallist rõdupiirete demontaaz ja hilisem montaaz (veekindla vineeri vahetamiseks) - 22 komplekti. See töö hõlmab metallist rõdupiirete demonteerimist ja hilisemat paigaldamist pärast veekindla vineeri vahetamist.

Põrandaplaadi demontaaz ja uue veekindelplaadi 21mm montaaz - 16 komplekti. See töö hõlmab vana põrandaplaadi eemaldamist ja uue, 21mm paksuse veekindla plaadi paigaldamist.

PVC katte paigaldus (räästa- ja liiteplekkidega) - 16 komplekti. See töö hõlmab PVC katte paigaldamist, sealhulgas räästa- ja liiteplekke.

Uued varikatused (vanade demontaaz, uute kihtplastikust varikatuste paigaldus) - 6 komplekti. See töö hõlmab vanade varikatuste demonteerimist ja uute kihtplastikust varikatuste paigaldamist.

Kategooria
Fassaaditööd
Asukoht:
Harju maakond
Aadress:
Vahtra tee 7, Peetri, Harju maakond, Eesti
Ehitusmaterjalid:
Töövõtja
Keeled:
Alguskuupäev:
03.07.2023 (Paindlik)
Lõppkuupäev:
01.11.2023 (Pole paindlik)
Pildid ja failid

Ühtegi pakkumist ei ole veel tehtud.

Arutelu (1)

Arutelus osalemiseks pead sisse logima!

  • Pakkumisi kokku
    0
  • Sinu pakkumine
    -
  • Parim pakkumine
    0.00 €

Pakkumise tegemise aeg on möödas, sa ei saa enam pakkumist teha.


Vastutaja

Vastutavat isikut ei ole määratud

Jälgimine

H

Meeskonna juhtimiseks pead sisse logima!

Meeskonna juhtimine

Lisa meeldetuletus

Meeldetuletuste lisamiseks pead sisse logima!