Milliseid remondi- või ehitustöid plaanid Sina tulevaks kevadeks?

18.01.2021

Tihti jäävad mõned mõtted teostamata lihtsalt seetõttu, et ei tea vajaliku töö või toote hinda.
Holt.ee’s jõuab sinu päring paljude teenusepakkujate ning kaupmeesteni vaid hetkega. Nii saad tehtud päringule erinevaid hinnapakkumisi, mis on abiks edasiste otsuste tegemisel.
Holt.ee’s on registreerunud sajad eraisikud ja ettevõtted kelle tegevuseks on ehitus ning seotud teenused, eritellimusel mööbli, kardinate ja muu sisustuse meisterdamine ning lähemalt või kaugemalt ehitusega seotud materjalide ning toodete müük.
Praeguseks on Holt.ee hankeportaaliga liitunud juba enam kui 1200 eraisikut, ettevõtet ning korteriühistut.

Holt.ee portaalis on võimalik tasuta avaldada hankeid erinevate tööde teostamiseks ning leida sobivaid teenusepakkujaid. Pole varjatud kulusid ega teenustasusid nüüd ja edaspidi!
Teenusepakkujatel on võimalik teha pakkumisi portaalis avalikustatud hangetele ning leida uusi kliente. Lisaks erahangetele on Holt.ee’s kajastatud ka riigihanked ning portaali funktsionaalsus lihtsustab oluliselt hangete jälgimist ja haldamist.

Peamisteks kategooriateks on kõik ehitusega lähemalt või kaugemalt seotud teenused, materjalid/tooted ning eritellimusel mööbel/sisustus.
Ükski hange pole liiga suur ega liialt väike. Kõik hanked on teretulnud, kõik tööd saavad tehtud.

Holt keskkonnas saab hanke korraldaja ise mõtestada enda jaoks sobivaima pakkumise. Ei ole kohustust valida soodsaimat pakkumist ning kuna kõigi pakkujate andmed on hanke korraldajale näha, siis on tal võimalus enne valiku tegemist tutvuda pakkujate taustaga.
Kusjuures, kui hankele ei saabunud sobivat pakkumist või pakkujate hulgas ei leidunud sobivat teenusepakkujat, siis on hanke korraldajal õigus võitja valimata jätta ning märkida hange luhtunuks.

Hanke sisestamine Holt.ee keskkonnas ongi just nii lihtne. Vaadake järgi!:
https://youtu.be/LtHJeacvxEk

Holt.ee’s on olemas ka spetsiaalsed funktsionaalsused Korteriühistutele!
Holt.ee’s saab Korteriühistu lisada ‘meeskonda’ kasvõi kõik KÜ liikmed, pidada omavahel hankepõhist vestlus ja hallata koos tehtud hankeid. Lisaks on võimalik vaid ühe vajutusega printida ja jagada saabunud pakkumisi ühtse failina.