Miks avaldada hanked remondi- või ehitustööde teostamiseks hankeportaalis Holt.ee?

30.01.2021

Holt.ee keskkonnaga on liitunud juba enam kui 1500 eraisikut, ettevõtet ning korteriühistut. Rahulolevaid kasutajaid lisandub igapäevaselt ning portaalist on saanud kasulik töövahend paljudele ettevõtetele.


Avaldades hanke Holt.ee keskkonnas on Teil kaks erinevat võimalust teenusepakkujate ning alltöövõtjate leidmiseks:

1. Hinnapakkumised otse teenusepakkujatelt;

2. Huviavaldused – teenusepakkujad, kes on võimelised vajalikku tööd teostama soovitud ajal ja kohas, saavad vaid ühe klikiga (nupul “Olen huvitatud”) edastada oma kontaktid ning Teil on võimalus otse teenusepakkujaga täpsemad detailid/tingimused kokku leppida. See funktsioon on eriti vajalik juhul, kui Teil ei ole võimalik objekti piisavalt detailselt kirjeldada ning tõenäoliselt on teenusepakkujal vajalik objekti näha enne hinnapakkumise tegemist.


Vannitoa remont, katuse vahetus, eritellimusel mööbli ning kardinate valmistamine või koguni maja ehitus?Ükski hange pole liiga suur ega liialt väike ja Holt.ee’s on registreerunud teenusepakkujaid kõigi tööde teostamiseks.

Holt.ee’s on hangete avaldamine tasuta, otsast lõpuni. Pole varjatud kulusid ega teenustasusid! Peamisteks kategooriateks on kõik ehitusega lähemalt või kaugemalt seotud teenused, materjalid/tooted ning eritellimusel mööbel/sisustus.


Holt keskkonnas näete hanke korraldajana kõigi pakkumise teinud teenusepakkujate kontaktandmeid ning Teil võimalus enne valiku tegemist tutvuda pakkujate taustaga.Kui hankele ei saabunud sobivat pakkumist või pakkujate hulgas ei leidunud sobivat teenusepakkujat, siis on Teil õigus võitja valimata jätta ning märkida hange luhtunuks.


Tasuta kasutajakontoga saate lisada Holt.ee keskkonda hankeid ja olla kursis igapäevaselt portaalis avaldatud uute hangetega.


Hanke sisestamine Holt.ee keskkonnas ongi just nii lihtne. Palun vaadake järgi!: https://youtu.be/LtHJeacvxEk


Registreeruge Holt.ee’s siin: https://holt.ee/register