Kuidas saada lahti ohtlikest ja inetutest asfaldiaukudest?

12.11.2021

Asfalteerimine on kallis tegevus ning mõne augu remondiks maja ees või parklas  on suhteliselt keerukas leida kiiret, head ja soodsat tegijat. Hea uudis on see, et ehituspoodides on müügil just selliseks puhul ülihea lahendus: külmalt paigaldatav asfaldiparandussegu, mis on pikaajaline, kvaliteetne ning lihtsa paigaldusviisiga.

20 kg pakendites parandussegu kasutatakse nii asfaldi- kui ka betoonpindade parandus- ja asfalteerimistöödeks samamoodi nagu kuuma asfaltbetooni, kuid selle vahega, et pärast segu paigaldamist on asfalt kohe kasutatav ja sinna võib ka autoga peale sõita. Väikeste tööde puhul on tegu kindlasti ka oluliselt soodsama variandiga, sest jääb ära suure eritehnika transport. Lisaks saab aukudega tegeleda kohe, kui probleem on tekkinud, mitte ei pea jääma asfaldipaigaldusettevõtte ootejärjekorda.

Valmissegu ei vaja spetsiaalseid tööriistu ega eeltööd segamise või muu töötluse näol. Samuti ei vaja eritöötlemist remonditav ala, sest segu nakkub nii kuiva kui ka märja pinnaga väga edukalt. See sobib nii tänaval olevate asfaldiaukude kiireks remondiks, aga ka aukude ja pragude püsivaks paranduseks kõnni- ja kergliiklusteedel, sildadel, koduaedade autoparkimiskohtadel ning näiteks kaubanduskeskuste ja büroode parkimisplatsidel. Segu on kasutatav aastaringselt ning erinevates ilmastikuoludes, see püsib kindlalt aukudes-pragudes ja selle pealmine pind on tugev, kulumis- ja soolakindel, kleepumata autode rehvide ning jalatsite taldade külge.