Kõik-ühes lahendus laadimine

16.04.2022

Teeme sõidukite laadimise lihtsaks omamiseks ja veelgi lihtsamaks kasutamiseks. Meie terviklahendus sisaldab tipptasemel laadimisjaamau ja tarkvara, mis võimaldavad erakordset kohandatavust kliendi vajadustele. 


Inbalance’i laadimisjaamu on kiire, lihtne ja odav paigaldada. Meie lahendus muudab paigaldused võimalikuks olemasoleva või piiratud võimsusega. Kaasasolev haldustarkvara pakub lõputuid kohandamisvõimalusi võimalusi. 
Meie konkurentsieeliseks on kohandatud integratsioonid, madalad CAPEX, stabiilsed OPEX, probleemideta tellimusmudelid. Laadija sobib igale poole, kas era-, avalik, poolavalik, siseruumides, siseruumides, õues, piiratud ruum, piiratud võrguvõimsus. 


Disain 
Minimalistlik ja elegantne disain sobib nii linnaruumi kui ka siseruumidesse. Laadijaid on peagi kõikjal, nii et miks peaks parkimiskohti risustama millegi ebameeldiva välimusega. Arvestades laadija välimust, siis ei riiva see silma aga samas on tänu oma LED tuledele hästi nähtav. Laadijal on 2-4 vahelduvvoolu laadimispunkti, mille võimsus on 22 kW pesa kohta. 
Inbalance-laadija on kvaliteetne, mis tähendab, et seda on lihtne paigaldada, hooldada ja laiendada. 


Meie ühe kaabliga klastriarhitektuur võimaldab kiiresti ja lihtsalt lisada uusi laadimisseadmeid, muutes paigaldamise tulevikukindlaks. 
Ühe kaabliga paigaldus Inbalance’i laadijate paigaldamine võimaldab radikaalset kokkuhoidu infrastruktuuri osas. Erinevalt tavalisest mitme kaabliga võimaldab ühe kaabli põhimõte, et laadijad on omavahel pidevalt ühendatud ühe kaabliga. Selline lähenemisviis on palju kiirem paigaldada, nõuab vähem võrgujõudu ning vähem materjale ja inimtööjõudu. Meie laadijad ei nõua suuri elektri reserve, kasutame seda mida süsteem annab. 

Madal hoolduskoormus 
Inbalance-laadijal on pilvepõhised rikketõrjesüsteemid, mis on tuletatud lennundustööstusest. Meie lahendus töötab pidevalt tänu ennetavale hooldusele, mis tagab tõenäoliselt kõrgeima kasutusaegade arvu turul, 96%. Rääkimata sellest, et meie paigaldused on usaldusväärsed ja vastupidavad välistele elementidele.

 
Dünaamiline koormuse juhtimine 
Sõidukite laadimisnõudlus kasvab kiirusega, mis ületab elektrivõrkude võimekuse. Inbalance lahendab selle probleemi väljakutse, tasakaalustades dünaamiliselt olemasolevat energiat. See lähenemisviis võimaldab meie klientidel ehitada rohkem laadijaid. 
Meie dünaamiline koormusjuhtimine (DLM) pakub kolme tasandit elektrienergia tasakaalustamist suurema tõhususe, kulude kokkuhoidu ja lihtsustatud paigaldamist. 


Mitmetasandiline tasakaalustamine 
3-tasandiline võimsuse tasakaalustamine 
Laadimisklastrite tasandi tasakaalustamine 


 DLM võimaldab paigaldada rohkem laadimispunkte väiksema energia võimsusega. Koormus on jaotatud laadijate vahel klastris reaalajas, hallates mitmeid tegureid. Tegurid võivad erineda alates sõidukite tüüpidest kuni akude praeguse mahutavuseni jne. 


Hoonetasandi tasakaalustamine 

Elektrienergia tasakaalustamine hoone tasandil hoiab ära katkestused, suurendab kasutamise tõhusust ja maksimeerib tööaega. 
Tasakaalustatud laadijad saavad jälgida reaalajas teiste süsteemide elektritarbimist hoonesiseselt ja reguleerida vastavalt laadimiskoormust. Näiteks, kui laadijat ei kasutata, reserveeritakse voolu vahelduvvoolu/kütteseadme jaoks, kui seda ei kasutata süsteemi reservvõimsus võib üle kanda Inbalance laadimisklastrile, et tasakaalustada tipptaset või lihtsalt kiirendada laadimist. 


Võrgutasandi tasakaalustamine 
Inbalance’i lahendused on kavandatud teekaardiga, et aidata tasakaalustada elektrivõrku linnaosa, linna või isegi linna tasandil. 
Reguleerides koormusi vastavalt üldisele energiatarbimisele, on Inbalance’i laadimise süsteemid aitavad kõrvaldada võrgu ülekoormust ja kasutada ülejäävat energiat tõhusalt. 


Juhtimissüsteem ja rakendus ( Äpp ) 

Meie laadimiste haldamise tarkvara on väga intuitiivne ja lihtne kasutada ning varustatud mitmete võimsate vahenditega. Meie rakendus on välja töötatud intuitiivset UX-i silmas pidades, et see vastaks meie laadimissüsteemide kvaliteedile. 
Inbalance’i rakenduse funktsioonid hõlmavad laadimise haldamist, laadimise jälgimist (hind, kiirus, progress), rakendusesisest, kaardimaksed. 


Dünaamiline hinnakujundus 
Asukohaomanikud saavad rakendada dünaamilisi hinnakujundusmudeleid erinevate kliendirühmade ja asukohtade jaoks. Eraomaniku valdus/avalik juurdepääs 
Laadijad võivad lubada täielikku avalikku juurdepääsu või olla piiratud konkreetsetele kasutajarühmadele: töötajatele, külalistele jne. 


Automatiseeritud tehingujuhtimine 
Integreeritud ja automatiseeritud tehinguhaldus tegeleb maksete ja arvetega.  


Nähtavus: 
Meie äpp on nähtav GoogleMapsis, AppleMapsis, uuemates KIA, Hyndai ja VW elektrisõidukite navigatsiooni seadmetes. Asukohti näitavad ka teised teenusepakkujad aga mida need ei näita on, kas jaam on vaba, see aga hoiab kokku kliendi aega ja närve. Lähiajal lisandub veel funktsioone mis muudavad laadimise veelgi mugavamaks. 


Kõik sisaldub: 
Inbalance’i standardpaketti! 
Kohandatud integratsioonid 
Inbalance’i haldussüsteem on ette valmistatud teise ja kolmanda osapoole integratsioonideks. See võib töötada koos: hoone- ja parkimiskorraldussüsteemidega, 
lojaalsusprogrammidega, 
CRM-andmebaasidega ja palju muud! 


Meie kohta 
Meeskonna identiteet:
Elektriautod moodustavad Euroopas endiselt vähem kui 1% kõigist sõidukitest ja nende kiire kasutuselevõtt toob kindlasti kaasa mitmeid väljakutseid. Meie tulevikukindel laadimiskontseptsioon on üles ehitatud ideele, et olla valmis massilise sõidukite kasutuselevõtuks. Inbalance’i riist- ja tarkvarainfrastruktuur on algusest peale kavandatud koos maksimaalset tõhusust ja kulude optimeerimist silmas pidades – kõik on valmis sujuvaks eskaleerimiseks. Meie ettevõttesisesed riistvara- ja tarkvarameeskonnad pakuvad kogu pädevuse spektrit, mis teeb võimalikuks 
uuendada ja kohandada turu vajadustega võimalikult lühikese aja jooksul.

Globesec OÜ

 www.globesec.ee