Holt.ee on abiks alltöövõtjate värbamisel

20.04.2021

Meil on hea meel teatada, et oleme arendamas funktsionaalsust ehitusettevõtetele ja arendajatele alltöövõtjate värbamiseks – olgu töö lühiajaline või pikemaks perioodiks, olenemata töö iseloomust.

Kaasame arendusse spetsialistide ideid ja ettepanekuid ning seepärast loodame väga, et leiate hetke vastamaks järgmistele küsimustele:

1. Millised on Teie ettevõtte jaoks kõige olulisemad kriteeriumid alltöövõtjate värbamisel? / Vastupidiselt: Millised on alltöövõtjate jaoks tähtsaimad kriteeriumid klientide / peatöövõtjate valikul?

2. Milline info võiks Teie arvates olla märgitud alltöövõtjate otsingu hankes ning potentsiaalsete alltöövõtjate vastustes?

Teie vastused on väga oodatud aadressil: info@holt.ee

Oleme võtnud eesmärgiks luua spetsiaalselt ehituse ja arendusega seotud ettevõtetele funktsionaalne ja mugav tööriist igapäevaseks kasutamiseks. Täiustame samm-sammult ehitusettevõtetele ja arendajatele mõeldud funktsionaalsust ning peagi on Holt.ee’s oodata eraldi ettevõtete hangete / alltöövõtjate otsingu paneeli. Seni aga olete oodatud avaldama kõiki suuremaid ja väiksemaid hankeid ning koostööpäringuid Holt.ee erahangete rubriigis!

Juba praegu on võimalik alltöövõtjate leidmiseks esitada päringuid hangetena! 

Holt on ainus hankeportaal Eestis kus ettevõtted saavad korraldada hankeid alltöövõtjate leidmiseks täiesti tasuta ning hankest osavõtjad ei pea maksma portaalile ühtki teenustasu hanke võidu korral. Teil hanke korraldajana on võimalik näha kõigi huvitatute kontakte, tutvuda nende taustaga ning teha valik. Soovi korral võib valida kasvõi mitu võitjat! 

Ettevõttesiseseks mugavaks tööks hanke läbiviimisel on Teil võimalik Holt.ee kasutajate tiimi lisada kasvõi kõik Teie ettevõtte töötajad, luua meelespäid, jagada hankega seotud vastutusalasid ning pidada Holti postikastis hankepõhist vestlust.

Hankest osavõtmiseks ei pea Teenusepakkuja pakkuma konkreetset hinda, kui see pole hankes nõutud. Sellisel juhul võib Teenusepakkuja anda oma huvist märku läbi “Olen huvitatud” nupu, mis edastab tema kontaktid Teile. Koostöö osas saate sel juhul otsustada juba edasiste läbirääkimiste käigus.

Registreeruge tasuta Holt.ee kasutajaks siin: https://holt.ee/register ning tutvuge võimalustega lähemalt!

Holt.ee keskkonnaga on liitunud enam kui 2300 registreerunud kasutajat ning rahulolevaid kasutajaid lisandub igapäevaselt.

Holt.ee – Kõik tööd saavad tehtud!