Hea ehitis algab heast puitmaterjalist. Ja hea materjali leiad Multiwoodist!

18.04.2023

Lõuna-Eestis tegutsev puiduettevõte Multiwood on noor, aga kogemustega ja ambitsioonikas firma, mille eesmärk on pakkuda klientidele ainult parimat materjali. Multiwoodi valikust leiad kõik ehitamiseks vajaliku ühest kohast: sise- ja välisvoodrilauad, põranda-, terrassi- ja ehituslauad ning kuusepalgist saematerjali.

Multiwood vaatab tulevikku ning teab, et just puit on see, mis loob tänu oma keskkonnasõbralikkusele hea ning allergiavaba atmosfääri nii korteris, eramus kui ka maamajas. Tehismaterjalide tootmine nõuab looduselt ja inimestelt üksjagu lõivu, ent pikaealise ja õigesti hooldatud puitmaterjali kasutamine on investeering meie kõigi tulevikku. Puit on ilmale ilus vaadata ja see on läbi aastatuhandete olnud eestlaste seas kõige armastatum ehitus materjal. 

Õhukuiv kuusepalgist saematerjal on kindel ja kvaliteetne ning Multiwoodi valikus on erinevates mõõtudes materjali igaks otstarbeks. Korralikult kuivatatud ja laias valikus mõõtudega ehituslaudadega on kauni ning jätkusuutliku hoone ehitus garanteeritud. 

Multiwoodist leiab ka erineva pikkuse, laiuse ja paksusega välisvoodrilauad, mis on kvaliteetsed, kenad ning vastupidavad. Soovi korral värvitakse välisvoodrilaua kliendi eelistatud värvi. Traditsiooniline puit aitab luua õdusat ja omanäolist õhkkonda ning nii saab päris oma nägu kodu luua Multiwoodi kvaliteetsete sisevoodrilaudade ja põrandalaudade abil, mida on valikus erineva paksuse ja laiusega. Kvaliteetne ja kena terrass aitab aga Eesti lühikesest suvest maksimumi võtta ning ka vastupidavad männist terrassilauad leiab Multiwoodist!

Multiwood on uuendusmeelne ning orienteeritud pikale koostööle ja kooskasvamisele. Et saada oma valdkonnas eelistatumad ettevõtteks, peab müüma parimat toodet ning usaldust. Ettevõte investeerib nii sortimendi laiendamisesse, klienditeeninduse taseme arendamisesse kui ka uute koostööpartnerite leidmisse. Multiwoodi eesmärk on, et kliendid tunneksid end koduselt, julgeksid nõu küsida ja alati nende juurde tagasi pöörduda!

Loe lähemalt Multiwoodi toodetest: https://multiwood.ee