7 põhjust, miks lisada töö hankeportaali Holt.ee

12.03.2021

Holt.ee on keskkond, kus era- ja juriidilised isikud saavad korraldada hankeid, olgu selleks ehitus, remont, abitööd, eritellimusel mööbli või kodutekstiili valmistamine ning ehitusmaterjalide ost, et leida sobivad teenusepakkujad vajalike tööde teostamiseks ning tellimuste täitmiseks. Millised on hankeportaali eelised?

1. Holt.ee’s on hangete avaldamine tasuta, otsast lõpuni! Pole varjatud kulusid ega teenustasusid!

2. Hankeportaalis Holt.ee saab vajalikele töödele kiirelt ja lihtsalt erinevaid pakkumisi parimatelt teenusepakkujatelt.

3. Holt.ee on funktsionaalseim hankeportaal, tehes hangete jälgimise ja haldamise ääretult mugavaks ja lihtsaks.

4. Holt keskkonnas näete hanke korraldajana kõigi pakkumise teinud teenusepakkujate kontaktandmeid ning Teil on võimalus enne valiku tegemist tutvuda pakkujate taustaga. Kui hankele ei saabunud sobivat pakkumist või pakkujate hulgas ei leidunud sobivat teenusepakkujat, siis on Teil õigus võitja valimata jätta ning märkida hange luhtunuks.

5. Vannitoa remont, katuse vahetus, eritellimusel mööbli ning kardinate valmistamine või koguni maja ehitus? Ükski hange pole liiga suur ega liialt väike ja Holt.ee’s on registreerunud teenusepakkujaid kõigi tööde teostamiseks.

6. Holt.ee’s saab hanke korraldaja ise valida pakkumiste perioodi pikkuse.

7. Holt.ee on ainus hankeportaal Eestis kus saab avaldada hankeid eritellimusel mööbli ning sisustuse tellimuseks ning ka ehitusmaterjalide ostuks.

Holt.ee’s on eraldi funktsionaalsus korteriühistutele, mis teeb pakkumiste võtmise ning nende edastamise teistele KÜ liikmetele ülimalt mugavaks.

Portaaliga on liitunud juba enam kui 1900 registreerunud kasutajat ning iga töö leiab tegija.

Hooli Teenusepakkujast ja lisa töö hankeportaali Holt.ee – Kõik tööd saavad tehtud!